23 Haziran 2015 Salı

Göz Altı Morlukları İçin: Yeşil Çay


Yeniden merhaba. Bugün sizlere çoğu bayanın ve erkeğin sorun ettiği göz altı morlukları için doğal bir tarif veriyorum: Yeşil Çay! Uygulamak da bir o kadar da kolay. Göz altlarımızdaki koyu renk halkalardan doğal bakımlarla kurtulabiliriz hem de gözaltlarımıza bakım yapmış oluruz. İşte yeşil çayı uygulama yöntemi..


Yeşil çayı demleme yöntemiyle yapıyorsanız önce yaprakların soğumasını bekleyin. Soğuduktan sonra yaprakları ince bir beze sarıp gözleriniz kapalıyken üstüne koyup 20 dakika kadar bekletin.


Yeşil çayı sallama yapıyorsak -ki kolay olduğundan çoğumuz bunu yapıyoruz- sallama poşetini çıkarıp temiz bir yere koyun, soğumasını bekleyin. İyice soğuduktan sonra gözlerinizin üzerine koyup 20 dakika kadar öylece bekletin. İşte bu kadar!

Göz altındaki koyu renk halkalarınızdan kurtulmak için hemen bir yeşil çay hazırlayın. Suyunu tabii ki için ve yapraklarını da gözaltlarınız için saklayın.

Yeşil çay, içerdiği doğal antioksidanlar bakımından cildimiz için oldukça önemlidir. Bu yüzden yeşil çayı günde 2-3 fincana kadar tüketebilirsiniz. Ayrıca metabolizma üzerinde olumlu etkisi vardır, zayıflamaya ve sıkılaşmaya yardımcıdır. Doğal olarak kafein içerdiğinden gece içmemeye çalışın. Ayrıca yeşil çay özlü kozmetik ürünler de güzelliğinize oldukça katkı sağlayacak! :) Yeşil çayla soğuduktan sonra yüzünüzü ve cildinizi de yıkayabilirsiniz. Çok iyi bir toksin atıcıdır. Ayrıca içerdiği doğal antioksidanlar sayesinde yeşil çay, kırışıklıklarınıza bile iyi gelebilir.

Yeşil çayı cildinize ve gözaltlarınıza uygulama konusunda dikkat etmeniz gereken nokta, sıcak olmamalıdır. Çünkü sıcak olarak uyguladığınız yeşil çay kılcal damarların genişlemesine neden olur ve cildinizi daha kötü yapabilir. Aman dikkat!

Deneyin ve sonuçları benimle paylaşın! Öpüldünüz. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder